Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Actorul Alexandru Arșinel, originar din Suceava, dus de urgență la spital

Actorul Alexandru Arşinel, originar din Suceava, a fost transportat de urgenţă, duminică după-amiză, la Spitalul Universitar din Bucureşti. În prezent, actorul este supus unor investigaţii medicale la Camera de Gardă, informează Realitatea TV.

Potrivit primelor informaţii, actorul Alexandru Arşinel a sunat la 112, acuzând o stare de rău. Când au ajuns la el acasă, medicii au constatat că acesta prezenta o stare de lipotimie.

Arşinel a fost transportat de urgenţă la spital, acuzând o durere toracică. “Actorul a fost dus la Spitalul Universitar cu o durere toracică, dar echilibrat hemodinamic, respirator”, au precizat surse pentru Agerpres.

Şeful Serviciului de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că actorul acuza ameţeli şi era uşor tahicardiac. L-am transportat în condiţii de siguranţă la Spitalul Universitar”.

Alexandru Arşinel este la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Bucureşti.

Actorul a fost recent afectat profund pe pierderea a două prietene: partenera sa de scena de patru decenii, Stela Popescu și apoi, la câteva zile, a colegei de teatru li de scenă Cristina Stamate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*