Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Accident spectaculos la Șcheia! Un șofer s-a răsturnat cu mașina, a distrus un gard, apoi a ricoșat într-o mașină dintr-o curte

Un accident spectaculos a avut loc pe raza localității Șcheia. Un șofer de 68 de ani, din municipiul Suceava, a condus, joi seară, un autoturism pe str. Aviatorului, în interiorul localităţii Șcheia, având direcţia de deplasare spre Stroiești.

Ajungând în apropierea unui imobil, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune frontală cu gardul care împrejmuiește curtea imobilului respectiv. În urma impactului cu gardul, autoturismul a ricoșat în alt vehicul care era parcat în dreptul curții.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*