Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Polițistul tăiat cu o sabie la cap, transferat la Iași

Polițistul de 35 de ani, care a fost tăiat cu o sabie la cap, marți dimineață, în timpul unei percheziții la traficanți de droguri, a fost transferat cu un elicopter la Spitalul de Neurochirugie din Iași, ne-a declarat medicul șef UPU, Liviu Cârlan.

Dan Ciprian Șfichi a fost stabilizat de medicii suceveni, iar la Iași va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Totul s-a petrecut, marți dimineață, în timpul unor percheziții la Rădăuți, când unul dintre suspecți de trafic de droguri nu a deschis ușa, iar mascații au intrat cu forța, spărgând-o. În acel moment, Șfichi, fiind primul care a intrat, a fost atacat cu sabia.

Poliţia Română a transmis, în urmă cu puţin timp, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că agentul şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava, a fost grav rănit în această dimineaţă.

„Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care,în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, si sa se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”,  este mesajul Poliţiei Române.

Dan Ciprian Sfichi  este tatăl a două fetițe, de patru și șase ani.

Vezi cine este traficantul de droguri care a atacat cu o sabie un polițist în timpul perchezițiilor!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*