Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

O femeie a produs un accident în parcarea unui magazin, apoi a fugit de la locul respectiv

O șoferiță de 40 de ani a produs un accident în parcarea unui magazin din municipiul Suceava, apoi a plecat de la locul respectiv.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, duminică, în jurul orei 15.30, în timp ce se deplasa prin parcarea magazinului, un bărbat de 56 de ani, din orașul Gura Humorului, a fost acroşat de un autoturism care efectua o manevră de mers înapoi și al cărui conducător auto, a părăsit locul accidentului.

Victima s-a prezentat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma activităților întreprinse de polițiști, conducătoarea auto implicată în eveniment a fost identificată ca fiind o femeie de 40 de ani, din municipiul Suceava.

„Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătoarei auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*