Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Accident la Câmpulung Moldovenesc! A încercat să evite o mașină al cărei șofer nu a oprit la Stop și a ajuns cu autoturismul într-un stâlp

Un accident s-a produs la Câmpulung Moldovenesc din cauza unui șofer care nu a oprit la Stop. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, pe 1 decembrie, în timp ce conducea autoturismul pe strada P.N.Grigorescu din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat de 38 de ani, din comuna Iacobeni, nu a respectat semnificaţia indicatorului „STOP”, moment în care, pentru a evita tamponarea, un localnic de 29 de ani, care circula pe drumul cu prioritate, a virat, intrând în coliziune cu un stâlp de beton situat pe trotuar.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 24 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, pasager în autoturism.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată în comunicatul Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident la Câmpulung Moldovenesc! A încercat să evite o mașină al cărei șofer nu a oprit la Stop și a ajuns cu autoturismul într-un stâlp | Moldova24

Lăsați un comentariu

*