Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Și frumoasă, și deșteaptă! O tânără din Suceava a ajuns la afaceri de 200.000 de lei din curățarea pernelor

Suceveanca Alexandra Samsonescu, o tânără antreprenoare, a deschis în Suceava Eco Alsam, un start-up care a ajuns la afaceri de 200.000 de lei din curăţarea pernelor.

Potrivit zf.ro, acum se află în discuţii pen­tru a ieşi pe pieţele externe. Ea curăţă perne şi pilote cu ajutorul unui utilaj modern, pe care l-a brevetat, şi produce perne şi pilote cu puf şi pene naturale.

Compania a intrat în marketplace-ul eMAG şi este în discuţii pentru a se extin­de pe piaţa din străinatate cu utila­je­le şi cu curăţătoria de perne, în Bulgaria şi în Ungaria.

Acesta a început afacerea când era studentă la Iaşi. Ea avea câteva utilaje pe care le cumpărase de la un bărbat din Neamţ, doar că acestea aveau foarte multe minusuri după părerea tinerei sucevence.

„Mi-au venit mai multe idei despre cum aş putea îmbunătăţi utilajul, astfel că atunci când am mers la OSIM nu era nimic înregistrat. Am îmbunătăţit utilajul vechi şi l-am înregistrat pe cel nou, care este total diferit, doar ideea de utilaj care curăţă perne a rămas. Avantajul este că acesta curăţă şi pilote. Mai există în ţară utilaje care curăţă perne, dar pentru pilote nu mai sunt”, a explicat, pentru Adevărul, Alexandra.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*