Joi 20 Iunie 2024, Actualizat 12:00 am

Sorin Robu neagă că ar fi făcut presiuni la nivelul conducerii PMP pentru un post în CA Servicii comunale Rădăuți

După ce președintele organizației municipale PMP Rădăuți, Bogdan Adrian Nicolau, a declarat că Sorin Robu și-a înaintat demisia, nemulțumit că nu a obținut o funcție în deconcentrate sau CA Servicii Comunale Rădăuți, Sorin Robu susține că aceste afirmații sunt false.

„Vreau sa dezmint stirea cu privire ca as fi facut presiune sa obtin un post in C.a la Servicii comunale. Membrii C.a din servicii comunale au contract pana in 2019. Si in plus de asta ei s-au lăudat ca ar fi primit un post in C.a in urma negocierilor pe care le-au facut in ceea ce priveste postul de viceprimar. Eu nu am participat la nicio negociere niciodata”, a precizat Sorin Robu.

Președintele organizației municipale PMP Rădăuți, Bogdan Adrian Nicolau,  susține că deși în ultima vreme s-au vehiculat mai multe demisii din organizația rădăuțeană doar Sorin Robu și-a înaintat demisia.

Din cei peste 120 de membri, singura demisie pe care am primit-o este a domnului Sorin Robu. Nu a fost surprinzătoare decizia dumnealui, întrucât acesta făcea presiuni asupra mea, cerându-mi periodic o funcție fie în deconcentrate, dar mai ales în consiliul de administrație al S.C. Servicii Comunale Rădăuți. I-am explicat acestuia în repetate rânduri că nu am și nici nu îmi doresc să am nicio influență asupra nimănui ca să pot să angajez vreo persoană în unul din serviciile pe care acesta le are în vizor.  Lucrurile au început să degenereze joi, 29 noiembrie a.c., când am refuzat convocarea unei ședințe comandate de persoane aflate la cârma partidului la nivel de județ. Acestea îmi cereau în mod expres să îl exclud din Biroul Executiv PMP Rădăuți pe domnul Emanuel Mitric, să i se retragă acestuia și sprijinul politic pentru ca domnul Sorin Robu să ajungă consilier local în locul lui. Trebuie menționat că la propunerea și la presiunile de tot felul făcute de aceleași persoane, s-au mai făcut în trecut excluderi din partid care s-au dovedit a fi invalide, fiind anulate în instanță”, arată Nicolau.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*