Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Viceprimarul Marian Andronache candidează pentru șefia organizației județene a PMP

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, și-a anunțat candidatura pentru șefia organizației județene a PMP Suceava.

El susține că a luat această decizie  „pentru ca partidul sa ramana unit, sa devina mai puternic si pentru a nu mai permite in interiorul partidului lipsa de transparenta, corectitudine, respect, incredere si onestitate”.

„[…] în ultima perioada au avut loc un sir de evenimente in interiorul PMP Suceava, evenimente care nu fac deloc cinste si onoare partidului. Aceste evenimente au amenintat atat unitatea Organizatiei Municipale Suceava, cat si a altor organizatii din judet. Cel mai grav este faptul ca aceste disensiuni au fost generate artificial de doua, trei persoane rau intentionate din interiorul partidului, persoane care se afla chiar in structura de conducere a Organizatiei Judetene PMP. In lumina acestor evenimente surprinzatoare si deloc placute si la solicitarea mai multor colegi de partid, presedinti de organizatii, consilieri locali, primar si viceprimari, am decis sa candidez pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene PMP Suceava. Decizia asumata a fost comunicata in mod oficial tuturor participantilor la sedinta CEJ de astazi”, a precizat Marian Andronache.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*