Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Carambol cu trei mașini pe o stradă din Suceava. O femeie a ajuns la spital

Un carambol cu trei mașini s-a petrecut, marți după-amiază, pe o stradă din municipiul Suceava. Accidentul rutier a avut loc pe strada Ion Irimescu. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 36 de ani, din comuna Cornu Luncii, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în aceeaşi direcţie de o femeie de 36 de ani, din județul Iaşi, pe care l-a proiectat în autoturismul din față, condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Șcheia.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 27 de ani, din comuna Cornu Luncii, pasageră în autoturismul condus de femeia de 36 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a necesitat internarea.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*