Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un tânăr din Vicovu de Sus, la volanul unei mașini, a încercat să-i ducă de nas pe polițiști când l-au oprit în trafic. Află cum!

Un tânăr de 19 ani, din Vicovu de Sus, aflat la volanul unei mașini, a fost oprit pentru control de un echipaj de poliție, marți, la o oră după miezul nopții, pe strada Trandafirilor din localitate.

Individul a încercat să-i păcălească pe oamenii legii și a dat alte date de identificare.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural. Totodată, tânărul de 19 ani a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991R, deoarece a declarat inițial date false cu privire la identitatea sa și conform O.U.G. nr.195/2002R, întrucât autoturismul nu era echipat cu anvelope de iarnă, nu era dotat cu trusă de prim ajutor, triunghiuri reflectorizante și extinctor, iar ca măsură complementară s-a procedat la reținerea certificatului de înmatriculare”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*