Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Contribuabilii suceveni ar putea primi somațiile și executările silite de la Primăria Suceava prin e-mail

Contribuabilii suceveni ar putea primi actele administrative fiscale, somațiile, dar și executările silite, de la Primăria municipiului Suceava, prin e-mail. O decizie în acest sens urmează a fi luată de consilierii locali.  Comunicarea prin e-mail a documentelor respective se va putea face în urma depunerii de către contribuabilii interesaţi a unei cereri la primărie.

Potrivit unui proiect de hotărâre, astfel, sucevenii vor intra în posesia documentelor într-un timp foarte scurt și se vor putea organiza luând în calcul şi obligaţiile faţă de bugetul local, dar în același timp se vor diminua semnificativ inclusiv cheltuielile pentru trimiterea actelor prin poştă, cât şi cele legate de confirmările de primire a acestora.

În proiectul de hotărâre se arată că înștiințările care ar putea fi trimise prin e-mail sunt documentele cu titlul executoriu; somaţia; înştiinţare de stingerea a creanţelor fiscale; decizia de impunere pentru stabilirea taxelor şi impozitelor locale; adresa de înfiinţare a popririi; extrasul de rol; avizul de inspecţie fiscal; procesul verbal de declarare şi constatare a insolvabilităţii, invitaţia etc.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. COSTEL says:

    CONTRIBUABILII SUCEVENI AR TREBUI SA FIE MAI SEVERI SI SĂ CEARA SOCOTEALA CE SE INTAMPLA CU BANII LOR DIN GREU MUNCIȚI.!!!SUNT RISIPIȚI PE TOT FELUL DE ACTIVITĂȚI FĂRĂ SĂ SE REGĂSEASCĂ ÎN CONDIȚIILE LOR DE VIAȚĂ,IN CALITATEA STILULUI DE VIAȚĂ OFERIT DE PRIMĂRIE!Nici nu cred că mai este indicat să plătim taxele și impozitele atata timp cât totul e neschimbat de 30 de ani.Patinuarul nu a fost acoperit,parcurile sunt facute superficial,cainii vagabonzi sunt in continuare pe strazi,oamenii strazii la fel,INVESTITII DE NICIUN FEL-DOAR MAGAZINE CU PRODUSE DIN EXTERIOR!. O MARE MZERIE LA DRESA ORASULUI PE BANII PUBLIC DIN BUGETUL CETAȚENULUI!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*