Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO & VIDEO! Agoniseala de-o viață a unei familii, distrusă de un incendiu înainte de sărbători

Agoniseala de-o viață a unei familii din satul Clit, comuna Arbore, a fost distrusă de un puternic incendiu care a avut loc duminică după-amiază.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arbore, au intervenit cu patru autospeciale pentru stingerea focului.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişurile casei şi ale anexelor, cu pericol de propagare la gospodăriile învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 16:00.



Au ars acoperişul locuinţei pe 40 mp, acoperişul bucătăriei de vară pe 30 mp, acoperişul unui depozit de furaje pe 40 mp şi acoperişul unei magazii pe 10 mp. Au mai ars o tonă de furaje şi 5 metri cubi lemn de foc şi s-au degradat pereţii din lemn ai construcţiilor, bunuri casnice şi altele. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat un adăpost de animale şi două gospodării învecinate. S-au mai salvat un cal, doi porci şi 25 de găini”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*