Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Mesajul sfâșietor transmis de una dintre cele mai iubite artiste din Bucovina, la moartea Stelei Popescu. „Încă nu pot realiza că nu mai ești”

Cea mai iubită artistă din Bucovina, Sofia Vicoveanca, a transmis un mesaj sfâșietor la moartea actriței Stela Popescu.

Sofia Vicoveanca a cunoscut-o bine pe Stela Popescu, iar moartea acesteia a îndurerat-o profund.

„Doamne, Stela, ce veste cumplită! Încă nu pot realiza că nu mai ești, încă sper să fie totul o mare farsă! Destinele noastre s-au asemănat: și Stela a fost refugiată, și Stela și-a revăzut tatăl abia peste ani… Am cunoscut-o de aproape: Stela se dăruia la scenă! Simțeam cum îi păsa mult mai mult de public, de starea în care îl aduce decât de onorariu sau de ea însăși! Chiar am pierdut o mare, mare artistă!! Stela, steaua noastră, a românilor, se întoarce azi acasă, printre stelele nemuritoare!… Drum bun și odihnă veșnică, draga noastră!!!”, a spus Sofia Vicovenca, la moartea actriței.

Stela Popescu a fost găsită fără suflare în holul casei, de către fiica ei adoptivă. Medicii cred că era acolo pentru că a simţit că îi era rău şi ar fi încercat să iasă afară din casă şi să ceară ajutor. Stela Popescu a murit din cauza unui atac cerebral vascular, survenit cu mult timp înainte de a fi găsită fără suflare.

Cu puţin timp înainte să moară, Stela Popescu a participat la un eveniment, unde i-a fost acordat premiul pentru întreaga carieră. Pe scenă, marea actriţă a avut un comportament ciudat şi a ţinut un discurs incoerent. Din păcate, nimeni nu şi-a dat seama ce se întâmplă. Mai mulţi medici neurologi au povestit la tv că Stela Popescu a suferit un accident vascular chiar acolo, pe scenă, dar că nimeni nu a ştiut ce i se întâmplă regretatei actriţe. A fost ultima apariţie pe scenă a Stelei Popescu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Mesajul sfâșietor transmis de una dintre cele mai iubite artiste din Bucovina, la moartea Stelei Popescu. „Încă nu pot realiza că nu mai ești” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*