Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Policlinică de 1.700.000 de euro în comuna Dumbrăveni. Primăria va semna contractul săptămâna viitoare

Primăria comunei Dumbrăveni a obținut un contract de finanțare pentru realizarea în localitate a unei policlinici de 1.700.000 de euro.  Contractul va fi semnat săptămâna viitoare, potrivit primarului Ioan Pavăl, apoi va fi pregătită documentația pentru licitația publică.

Policlinica va fi construită prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și va deservi nu doar locuitorii din Dumbrăveni, ci și cei din localitățile învecinate. Unitatea va avea mai multe cabinete, aparatură medicală, RMN, electrocardiograf, etc.

„Am cinci proiecte, trei proiecte pentru care semnez contractul acum, policlinica, va fi modernizată Școala Sălăgeni cu aproximativ două miliarde de lei vechi. Mai am și o grădiniță pentru copii, ceva cu avizele, cu 500 de milioane și apoi voi avea două drumuri de asfaltare. Mai am un proiect pe apă și canal prin fonduri europene, care deja sunt la licitație și mai am două proiecte pe asfaltare, tot prin fonduri europene, la care urmează să semnăm și să scoatem la licitație ”, a declarat primarul Ioan Pavăl.

Comuna Dumbrăveni are aproximativ 10.000 de locuitori.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Policlinică de 1.700.000 de euro în comuna Dumbrăveni. Primăria va semna contractul săptămâna viitoare | Moldova24
  2. Proiecte de maximă importantă la Dumbrăveni. Vezi care sunt acestea! | SuceavaNews.ro
  3. Primarul comunei Dumbrăveni: Până la sfârșitul anului este gata noul centru medical | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*