Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO! A intrat cu mașina în cinci copii, într-o stație de autobuz. Răniții, duși la spital

Un accident a avut loc marți, la amiază, în localitatea Liteni, comuna Moara. Cinci copii, cu vârste între 12 și 15 ani, au fost răniți după ce un autoturism i-a lovit din plin într-o stație de autobuz de pe raza localității.

Cei cinci, trei de 12 ani, unul de 14 ani și unul de 15 ani, sunt conștienți și stabili hemodinamic, potrivit primelor informații oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

„Ne-am deplasat la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar în sprijinul nostru a sosit și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Din fericire, cei cinci minori, deși au suferit traumatisme, toți erau în stare stabilă și cooperanți. După ce au fost monitorizați din punct de vedere medical, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, pentru investigații suplimentare”, susține Găleată.

Copiii se aflau în stație întrucât mergeau la Suceava, la Liceul cu Program Sportiv, unde aveau antrenament la handbal. Se pare că șoferul mașinii Skoda ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat în stația de autobuz.

[…] în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209C, în interiorul comunei Moara, un localnic de 37 de ani, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe un drum comunal, moment în care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din județul Gorj, angajat în depăşirea sa.  În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani a fost proiectat pe trotuarul din partea dreapta al sensului său de mers, unde, a acroşat un grup de cinci copii minori, care aşteptau un microbuz pentru a se deplasa la şcoală”, arată un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A intrat cu mașina în cinci copii, într-o stație de autobuz. Răniții, duși la spital | Moldova24

Lăsați un comentariu

*