Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

VIDEO! Tineri și teribiliști! Doi indivizi, filmați în timp ce vandalizau o mașină

Doi tineri au fost filmați pe o stradă din municipiul Rădăuți în timp ce vandalizau o mașină. Totul s-a petrecut pe 19 noiembrie, în jurul orei 22.40.

În imagini se observă cum cei doi, ce par a fi sub influența băuturilor alcoolice, dau cu piciorul în oglinda mașinii, distrugând-o.

Proprietarul mașinii a postat clipul pe o rețea de socializare pentru a -i găsit pe făptași. Între timp, acesta a făcut și plângere la poliție.

Se pare că în seara respectivă, cei doi indivizi au distrus oglinzile mai multor mașini dintr-o parcare de pe Aleea Primăverii, iar la un moment dat un șofer, care i-a văzut, le-a atras atenția, iar aceștia au fugit.

Daca cineva ii recunoaste pe acesti “minunati” va rog frumos sa ma contacteze…Sau daca “minunatii” sunt pe acest grup si vad aceasta postare, ar fi frumos sa ma contacteze si sa procedam pe calea usoara! Intamplarea cu pricina a fost aseara in jurul orei 22.40 pe Aleea Primaverii in parcare blocului turn nr.31 si din cate am inteles..nu sunt singurul in situatie”, este mesajul postat pe Facebook de Alexandru Crețu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*