Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO! Protest împotriva Guvernului la Suceava. „PSDragnea: în campanie mumă, la putere ciumă”

Sute de suceveni au ieșit, luni seară, în stradă, pentru a-și exprima nemulțumirea față de actualul Guvern. Acțiunea de protest a fost organizată de PNL, marșul protestatarilor pornind chiar de la sediul acestei formațiuni politice.

Protestatarii au purtat pancarde cu mesaje precum: „PSDragnea: în campanie mumă, la putere ciumă”, „PSD, ciuma roșie”, „PSDragnea ne îndatorează copiii”.

„Eu sunt convins că mulți suceveni care au votat PSD regretă astăzi pentru marea minciună oferită. […] Ne-am strâns pentru a transmite un avertisment foarte dur guvernanților, care se joacă cu România”, a spus președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, prezent în fruntea protestatarilor.

Ia atitudine, susține calea normalității!

Publié par PNL Suceava sur lundi 20 novembre 2017

 

Suceava ia atitudine, Suceava alege calea normalității!

Publié par PNL Suceava sur lundi 20 novembre 2017


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. relu fenechiu says:

    OPOZITIE, IN CHEIE CRETINA, PE PRINCIPIUL ALINA GORGHIU.
    ASTIA DE LA PNL AU NEAPARAT NEVOIE DE CINEVA BUN LA PR SI MARKETING, SI-UN COPY WRITER DE BUN SIMT, PENTRU CA EI SARACII SUNT ABSOLUT CRETINI, SI MULT PE LANGA LIMBA ROMANA.
    MAI AU SI CURAJUL SA IASA PUBLIC CU TAMPENIILE ASTEA.
    SA N-AI SIMTUL RIDICOLULUI INTR-UN DOMENIU ATAT DE SENSIBIL CA POLITICA, LA CAT DE PROST SUNT VAZUTI POLITICIENII IN ZIUA DE AZI, E DOVADA CRASA DE PROSTIE …
    NU POTI SA TE PREZINTI IN STRADA CU ZICALE DE ASTEA OLIGOFRENE , RADE LUMEA SI CU CURU’ DE VOI , BA …! SA MAI SI NUMESTI O MOTIUNE DE CENZURA, IN ACEEASI CHEIE RETARDA, ARATA CLAR NIVELUL DE SANTAN AL PNL …

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Protest împotriva Guvernului la Suceava. „PSDragnea: în campanie mumă, la putere ciumă” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*