Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Percheziție la locuința unui braconier prins în timp ce monta capcane

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Preutești, este cercetat pentru braconaj cinegetic după ce a fost prins în flagrant delict de polițiști și un paznic de vânătoare.

Vineri dimineață, bărbatul reactiva una din cele trei capcane tip laț, montate de acesta lângă o scăldătoare de pe fondul de vânătoare Huși, din comuna Preutești, iar când a dat cu ochii de oamenii legii a încercat să fugă, dar a fost prins și imobilizat de polițiști.

„În baza probatoriului administrat și a mandatului emis de Judecătoria Fălticeni, polițiștii au efectuat în cursul zilei o percheziție domiciliară la locuința suspectului, ocazie cu care, au fost identificate și ridicate, o capcană pentru mamifere mari, mai multe probe biologice provenite de la vânat, o țeavă ce provine de la o armă neletală cu sistem de tragere și mai multe lațuri. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „braconaj cinegetic”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului de 31 de ani”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*