Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Delegație a Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană, la Siret

O delegație a Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană – AHK Rumanien formată din Sebastian Metz, director general, Juan Gruben, vicepresedinte al camerei si Ilinca Pandele, Consultant Market Entry & Business Development Services in cadrul camerei, a vizitat, vineri, orașul Siret.

Am vizitat Colegiul Tehnic ”Lațcu Vodă” Siret – Școala profesională, locația Parcului Industrial Siret și Vama Siret. Am discutat despre facilitățile oferite de parc, despre calificările pe care le poate oferi Colegiul Tehnic ”Lațcu Vodă” Siret și despre mediul de afaceri din Siret și din județul Suceava. Am vorbit despre istoricul industrial al orașului nostru, despre vechile fabrici siretene care angajau sute sau mii de oameni (Sircovtex, Zimbrul,fabrica de mobilă, etc.) și am prezentat oaspeților noștri avantajele pe care le putem oferi investitorilor – scutire de impozit pe teren și clădiri în cadrul parcului industrial, sprijin în recrutarea personalului, termene foarte scurte pentru eliberarea documentelor necesare de la primărie”, a precizat primarul din Siret, Adrian Popoiu.

Adrian Popoiu, revoltat de reforma fiscală: Falimentează orașul Siret! Orașul nostru pierde 40% din suma încasată în prezent din impozitul pe venit


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Delegație a Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană, la Siret | Moldova24

Lăsați un comentariu

*