Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

De ziua sa, vrea să ofere cadouri, nu să primească. Campania de suflet, înainte de Crăciun, a unui tânăr sucevean

Un tânăr sucevean a demarat o campanie de suflet, înainte de Crăciun, pentru ajutorarea copiilor sărmani. Daniel Tiron își sărbătorește ziua de naștere pe 6 decembrie, iar anul acesta își dorește de la prieteni, cunoștințe, dar și rude cadouri pentru copii, nu pentru el.

Tânărul a demarat o campanie prin care strânge dulciuri, fructe, dar și alte lucruri necesare copiilor și le va dărui unor copii din familii sărace din județul Suceava.

„Pe 6 decembrie este ziua mea si vreau sa ofer cadouri nu sa primesc am facut o campanie voi merge în cateva scoli din Bucovina si voi cauta copii saraci, dar si acasă la o familie saraca. Vreau sa le ofer dulcuri, fructe, jucarii si daca vrea cineva sa ma ajute…Sunt si oamenii din diaspora care vor contribui la această campanie, vreau sa oferim un zambet unor copii saraci, ca viata este grea în Romania si putem face fericiti oamenii cu lucruri marunte si simple. În postul Crăciunului, sa fim mai buni unii cu altii, sa învatam sa ne iubim ca este prea multă rautate în jurul nostru.  Daca sunt oameni care vor sa contribuie cu ceva dulce, o jucarie etc., ma pot contacta. Este multă suferinta pe la sate, copii saraci, si statul nu-i vede, ei sunt viitorul…”, a spus tânărul.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. De ziua sa, vrea să ofere cadouri, nu să primească. Campania de suflet, înainte de Crăciun, a unui tânăr sucevean | Moldova24

Lăsați un comentariu

*