Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Furt de arbori! Cum a încercat o tânără de 26 de ani să-i scape pe hoți de polițiști

Un pădurar de la Ocolul Silvic Marginea a anunțat polițiștii, joi, după ce a surprins mai multe persoane în timp ce tăiau și sustrăgeau arbori din Cantonul Silvic Dornești.

Persoanele respective s-au deplasat în Cantonul Silvic Dornești și au tăiat material lemnos pe care l-au depozitat într-un atelaj hipo cu scopul de a-l sustrage, iar în momentul în care, a intervenit pădurarul, persoanele au fugit, abandonând atelajul hipo încărcat cu lemn.

Pe timpul cercetărilor, la fața locului s-a prezentat o tânără de 26 de ani din comuna Dornești, care a declarat faptul că ea a tăiat și sustras material lemnos. Atelajul hipo și cantitatea de 4 m.c. material lemnos din specia frasin tăiat, cu o valoare de circa 550 lei au fost predate în custodie Ocolului Silvic Marginea. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tăiere fără drept de arbori” și „furt de arbori”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și recuperarea prejudiciului”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Furt de arbori! Cum a încercat o tânără de 26 de ani să-i scape pe hoți de polițiști | Moldova24

Lăsați un comentariu

*