Miercuri 07 Iunie 2023, Actualizat acum 157 zile 12:00 am

FOTO! Caravana de recrutări a jandarmilor a ajuns la Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei

Jandarmeria Română a demarat o campanie națională de recrutare a tinerilor în contextul organizării concursurilor de ocupare a celor 700 de locuri repartizate instituției la școlile militare de subofițeri în sesiunea ianuarie 2018, dintre care 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, județul Vâlcea și 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, județul Suceava.

În cadrul campaniei, o autospecială a instituției, inscripționată cu mesajul “Vino în echipa noastră!”, va poposi, timp de opt zile, în mai multe orașe din țară şi va prezenta celor interesaţi oferta educațională Jandarmeriei Române.

Joi, 16 noiembrie a.c., jandarmii suceveni au însoțit autospeciala în municipiile Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, unde au împărțit pliante și au prezentat condițiile de participare la concursurile de admitere în școlile de subofițeri jandarmi,

Tinerii interesați pot depune cererile de înscriere la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava până la data de 5 decembrie 2017.

Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, cu sediul în municipiul Suceava, str. Traian Vuia nr. 7 bis, tel. 0230/522998 int. 24535 sau prin consultarea site-ului unității: www.jandarmeriasuceava.ro.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Caravana de recrutări a jandarmilor a ajuns la Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*