Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Focuri de armă după contrabandiști la Lupcina. Au abandonat tot și au fugit

O patrulă a poliției de frontieră din cadrul sectorului din Brodina a observat, marți, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Lupcina,  trei persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au procedat la somarea prin voce a persoanelor în cauză, moment în care acestea au abandonat coletele și au fugit spre localitatea Lupcina. Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor prin voce, lucrătorii de la frontieră au tras 2 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în zonă trei colete care conțineau 3.500 pachete cu țigări, marca Marble, în valoarea de aproximativ 41.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării iar cercetările continuă în vederea identificării persoanele implicate și a documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Focuri de armă după contrabandiști la Lupcina. Au abandonat tot și au fugit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*