Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

CJ Suceava vrea să se înscrie ca expozant în cadrul standului Ministerului Turismului la opt târguri de turism internaționale

Consiliul Județean (CJ) Suceava vrea să se înscrie ca expozant în cadrul standului Ministerului Turismului la opt târguri de turism internaționale. În acest sens, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, i-a scris ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre.

Destinația turistică Bucovina este una din destinațiile importante pe harta României. În fiecare an, această destinație este promovată la târgurile internaționale de turism prin implicarea Consiliului Județean Suceava, în parteneriat cu asociațiile de turism din județ, în cadrul standurilor organizate de Ministerul Turismului. În acest sens, Consiliul Județean Suceava consideră demersul Ministerului Turismului de a promova pachetele turistice de incoming la târgurile de turism internaționale la care România va fi prezentă în 2018, ca fiind unul extrem de important în asigurarea unei creșteri durabile a numărului de turiști străini în țara noastră”, arată Flutur.

Cele opt târguri internaționale de turism la care vrea să participe și CJ Suceava sunt: Ferien Messe Viena, Austria, ce va avea loc în perioada 11-14 ianuarie 2018; FITUR Madrid, Spania, ce va avea loc în perioada 17-21 ianuarie 2018; IMTM Tel Aviv, Israel, ce va avea loc în perioada 6-7 februarie 2018; BIT Milano, Italia, ce va avea loc în perioada 11-13 februarie 2018; UTAZAS Travel Budapesta, Ungaria, ce va avea loc în perioada 1-4 martie 2018; ITB Berlin, Germania, ce va avea loc în perioada 7-11 martie 2018;  Tourism.Leisure.Hotels Chișinău, Republica Moldova, ce va avea loc în perioada 29 martie – 1 aprilie 2018 și Tour&Travel Warsaw, Polonia.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. CJ Suceava vrea să se înscrie ca expozant în cadrul standului Ministerului Turismului la opt târguri de turism internaționale | Moldova24

Lăsați un comentariu

*