Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Înfiorător! Un bărbat a fost ucis în bătaie într-un garaj din municipiul Suceava

O bătaie violentă care s-a soldat cu moartea unui om a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, într-un garaj de pe strada Mărășești din municipiul Suceava, în spatele blocului T3. Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, cunoscut ca fiind om al străzii, a fost ucis în bătaie.

Primele cercetări efectuate de polițiști au arătat că un bărbat de 50 de ani și unul de 32 de ani au consumat alcool în garaj, iar la un moment dat a mai venit un bărbat de 39 de ani care a cerut și el alcool, însă cei doi au refuzat, iar acesta s-a pus pe bătaie.

Bărbatul de 50 de ani a fost lovit atât de puternic încât nu s-a mai putut ridica de la pământ. O ambulanță a fost chemată la locul respectiv, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Între timp atacatorul a fugit, dar a fost prins de polițiști.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul de 39 de ani a fost reținut de polițiști, fiind audiat.

 


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. Marin says:

    Tot orasul e plin de boschetari alcooloci. O parte sunt in GEnescu aciuati le la barurile de la Dorna si o oarte pe Marasesti pe langa crasmele Iedera si altele. Rugam luati masuri… oricand sucevenii pot fi victimele acestor alcoolici.!!!!!

    Răspunde
  2. John says:

    Bai Marine, nu ai minte nici cat o gaina. Vrei sa se interzica alcoolul sau ce? Vrei sa bei, intri in bar si bei si pe urma te duci acasa. Cat despre asa zisul om al strazii, nu arata deloc asa. Se purta frumos cu toata lumea, era ok imbracat,nu deranja pe nimeni. A murit fix degeaba pentru ca politia nu aresteaza smecherasii, interlopii care se aduna la agentiile de pariuri, care fac scandal si curvele care isi duc veacul intr-un cartier linistit cum e Marasesti.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Înfiorător! Un bărbat a fost ucis în bătaie într-un garaj din municipiul Suceava | Moldova24
  2. Individul din Dumbrăveni, care a ucis în bătaie un bărbat într-un garaj, a fost arestat preventiv | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*