Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! S-au tras focuri de armă la frontieră! Trei indivizi au abandonat coletele cu țigări și s-au făcut nevăzuți

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, vineri, în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Lupcina, județul Suceava, trei persoane care încărcau într-un autoturism de teren colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor, dar în momentul în care acestea au observat oamenii legii, au abandonat coletele, s-au urcat în autoturism și au demarat în viteză pe un drum forestier spre localitatea Lupcina.

Pentru oprirea autoturismului, polițiștii au tras 2 focuri de avertisment, unul în plan vertical și unul spre pneurile mașinii, cu respectarea prevederilor legale, însă șoferul si-a continuat deplasarea, refuzând să oprească.

Imediat au fost alertate echipajele de sprijin și intervenție și au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

În zonă au fost descoperite două colete abandonate, care conţineau 3.000 pachete cu țigări, marca Marble, în valoare de 35.100 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă în vederea identificării persoanele implicate și a documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! S-au tras focuri de armă la frontieră! Trei indivizi au abandonat coletele cu țigări și s-au făcut nevăzuți | Moldova24

Lăsați un comentariu

*