Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Au chefuit cu mult alcool de „Mihail și Gavril”, apoi s-au urcat la volan. Polițiștii le-au făcut „cadou” dosare penale

Doi șoferi au chefuit cu mult alcool de Sfinții Mihail și Gavril, iar apoi s-au urcat la volan și au ieșit la plimbare. Plimbarea le-a fost scurtată, însă, de polițiști care i-au tras pe dreapta și le-au făcut „cadou” dosare penale.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, miercuri, la ora 18.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe DJ 155A, din comuna Râșca, autoturismul condus de un localnic de 20 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, la ora 19.10, un echipaj rutier din cadrul Poliției Orașului Siret, a oprit pentru control pe DJ 291A, din comuna Zamostea, autoturismul condus de un localnic de 45 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Au chefuit cu mult alcool de „Mihail și Gavril”, apoi s-au urcat la volan. Polițiștii le-au făcut „cadou” dosare penale | Moldova24

Lăsați un comentariu

*