Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Șoferi cheflii, trași pe dreapta de polițiști. Cât de beți erau

Mai mulți șoferi au consumat alcool, apoi s-au urcat la volan. Polițiștii i-au depistat în trafic și i-au tras pe dreapta.

Marți, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a oprit pentru control pe DN 17, în orașul Frasin, autoturismul condus de un localnic de 49 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit pentru control pe DJ 209A, din comuna Cornu Luncii, autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani din municipiul București care locuiește fără forme legale, în comuna Vadu Moldovei. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

O patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit pentru control la intersecția DJ 178C Bilca, cu un drum comunal de pe raza localității, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani din orașul Vicovu de Sus.  Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu toții s-au ales cu dosare penale pentru  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*