Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Drujbe și încălțăminte de 35.000 de lei, dintr-un microbuz, confiscate de polițiștii de frontieră din Siret. Ce a pățit șoferul

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au oprit în trafic, luni, pe raza orașului Siret, un microbuz marca Mercedes Benz, condus de cetățeanul român Florin C., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au observat mai multe bunuri, cum ar fi drujbe, accesorii ale acestora și articole de încălțăminte, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Polițiștii l-au dus pe șofer, dar și microbuzul la sediul instituției în vederea efectuării unui control amănunțit.

Astfel, echipa de control a descoperit 40 de drujbe de diferite mărci, 465 accesorii pentru acestea și alte bunuri (cizme, pantofi, șurubelnițe electrice etc), pentru care nu existau documente legale de proveniență.

Întreaga cantitate de bunuri în valoare de 35.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării de către organele vamale, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. RELU FENECHIU says:

    Ai naibii politisti, din milioanele de euro praduite de cocos si pescariu, sau 700 milioane de euro praduite de Basescu si Necolaiciuc de la CFR , n-au recuperat mai nimic, in schimb i-au dat gaura la amaratul asta care facea si el o mica bisnita sa traiasca cu 40 de drujbe si niste zeci de papuci, o da !
    Ordine si disciplina in Africa Europei@!
    Vad ca smecherii sunt tot smecheri si nu-i atinge nimeni, iar pe fraieri cam toti ii scutura …
    BREAKING NEWS!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Drujbe și încălțăminte de 35.000 de lei, dintr-un microbuz, confiscate de polițiștii de frontieră din Siret. Ce a pățit șoferul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*