Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

VIDEO! Un tată și fiul său acuză că ar fi fost bătuți de doi polițiști. „Lasă că o să vedeți voi cine e șmecher”

Doi bărbați din județul Suceava, tată și fiu, acuză că au fost bătuți de doi polițiști în civil, în târgul auto de la Cumpărătura. Aceștia au declarat, pentru CurajTv, că totul s-a petrecut pe 23 iulie 2016, scandalul izbucnind de la un loc de parcare din târgul auto.

Ioan Relu Chiriac și fiul său Ioan Claudiu, și-au lăsat mașina, scoasă la vânzare, un loc, dar la un moment dat un individ, Marius Brumă, i-a amenințat, apoi a chemat doi polițiști,  despre care au aflat ulterior că unul este de la SAS, iar unul de la Circulație, care au venit îmbrăcați în civil.

„Ne-a zis lasă că o să vedeți voi cine e șmecher”, spune fiul bărbatului.

Relu și fiul său acuză că cei doi polițiști i-au bătut crunt. Culmea este că, povestește Relu Chiriac, toată lumea se uita la incident, dar nimeni nu a interventi.

Am început să strig după ajutor, dar nimeni nu se băga”, povestește fiul bărbatului.

De mai bine de un an ancheta stă pe loc, iar cei doi bărbați au decis să mediatizeze cazul în speranța că se va face dreptate. Cei doi susțin că inițial au fost reprezentați de un avocat din Suceava, dar acesta s-ar fi retras în urma unor presiuni, astfel că au ales un avocat din Iași.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Un tată și fiul său acuză că ar fi fost bătuți de doi polițiști. „Lasă că o să vedeți voi cine e șmecher” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*