Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Întâlnire cu reprezentanții de turism din județul Suceava, la CJ. Flutur: Vom continua să încurajăm și să acordăm sprijinim pentru ca tot mai multe localități să devină stațiuni turistice

La Consiliul Județean (CJ) Suceava va avea loc, luni, 6 noiembrie, o întâlnire cu factori implicați în turism pentru a dezbate mai multe teme de actualitate.

La întâlnire vor participa asociațiile de turism, reprezentanții structurilor de cazare, agențiile de turism, primarii din localitățile cu potențial turistic, centrele de informare turistică din județ.

Discuțiile se vor axa pe Master-Planul de Dezvoltare a Turismului pentru județul Suceava, infrastructură și Master-Planul de Transport pentru județul Suceava,  calendarul și acțiunile pentru perioada următoare, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, axându-se pe Proiectul Crăciun în Bucovina, dar si despre completarea Calendarului Centenar, acțiuni pe care dorim CJ vrea să  le organizeze în perioada 28 Noiembrie 2017 – 1 Decembrie 2018.

„În acest context vreau să spun că vom continua să încurajăm și să acordăm sprijinim pentru ca tot mai multe localități să devină stațiuni turistice. Cred că, deja, foarte multe dintre acestea îndeplinesc condițiile, atât ca infrastructură cât și ca obiective turistice pe care le au. Mă gândesc la Mălini, Vama, Putna, Solca, Cacica, Sadova, Ciocănești, Cârlibaba, Dorna Candreni, Poiana Stampei, Șaru Dornei, Moldovița, Mănăstirea Humorului și multe, multe altele – lista poate oricând continua. Voi face toate demersurile, cifrele statistice mă ajută ca argumente, pentru ca aceste localități dar și altele care vor urma, să fie recunoscute ca stațiuni turistice. Însăși Bucovina, ca entitate turistica, este de interes național și internațional și ca atare continui să solicit ca Bucovina să fie declarata Pol de dezvoltare turistică, spre a fi inclusă într-un program de investiții adecvat”, a precizat președintele CJ, Gheorghe Flutur.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Întâlnire cu reprezentanții de turism din județul Suceava, la CJ. Flutur: Vom continua să încurajăm și să acordăm sprijinim pentru ca tot mai multe localități să devină stațiuni turistice | Moldova24

Lăsați un comentariu

*