Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Locuitorii din Drăgoiești își aleg primarul. Situație hilară în privința candidaților

Locuitorii comunei Drăgoiești își aleg, duminică, 5 noiembrie, primarul. Trei secții de votare au fost amenajate pentru la alegerile locale parțiale. Acestea sunt în cadrul căminele culturale din Lucăcești, Drăgoiești și sediul primăriei, din Măzănăești.

Alegerile au loc la Drăgoiești după ce fostul primar, Vasile Petroaie, de la PSD, și-a pierdut mandatul din cauza unor probleme medicale.

Pentru această comună se bat doi candidaţi cu numele Brădăţan şi doi cu numele Popescu. Votanții trebuie să fie foarte atenți în dreptul cărui nume pun ștampila pentru a nu fi duși în eroare de numele politicienilor.

În cursa electorală pentru Primăria Drăgoieşti au intrat Adrian Ionel Brădăţan de la PNL, Florin Brădăţan de la ALDE, Constantin Popescu din partea PSD şi Adrian Popescu de la PMP.

Secţiile de votare s-au deschis la ora 7:00, iar procesul de votare se încheie la ora 21:00. După acest moment, rezultatele se centralizează la secţii şi apoi la Biroul Electoral de Circumscripţie Electorală Drăgoiești.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Locuitorii din Drăgoiești își aleg primarul. Situație hilară în privința candidaților | Moldova24
  2. Prezență de 66,90% la vot, la alegerile locale parțiale de la Drăgoiești | SuceavaNews.ro
  3. Prezență de 66,90% la vot, la alegerile locale parțiale de la Drăgoiești | Moldova24

Lăsați un comentariu

*