Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Șofer de tir din Suceava, condamnat după un accident mortal cu cinci autoturisme, în Marea Britanie

NOTTINGHAMSHIRE POLICE

Un șofer de tir din județul Suceava a fost condamnat la închisoare cu executare după un accident mortal, cu cinci autoturisme, pe care l-a provat, la începutul lunii martie a acestui an, în Essex, Marea Britanie.

Dorel Galan, de 38 de ani, din comuna Fântânele, a primit, joi,  2 noiembrie, o sentință de cinci ani și două luni de închisoare cu executare. Totodată, judecătorii i-au interzis dreptul de a șofa pentru  șase ani și opt luni.

Bărbatul lucra ca șofer de tir pentru o companie engleză, iar pe 9 martie, a produs un accident  lângă Newark, Nottinghamshire, în urma căruia o persoană de 52 de ani, din Grantham, și-a pierdut viața, iar cinci autoturisme au fost avariate.

Potrivit jurnaliștilor britanici, șoferul folosea telefonul mobil în momentul producerii accidentului, dar nici nu a respectat orele de condus și de odihnă care le impune legea la autovehiculele de peste 3,5 tone.

În fața magistraților, suceveanul și-a recunoscut vinovăția și a spus că îi pare rău, dar nu a scăpat de pedeapsă. Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că bărbatul a izbucnit în lacrimi când și-a auzit sentința.

Iniția, a lovit un autoturism marca Jaguar, apoi un Peugeot, pe care l-a învârtit, un Ford sub remorca unui alt tir marca Volvo, autoturism care la rândul lui a intrat într-un Mercedes Vito, apoi camionul s-a răsturnat.

Șoferul autoturismului marca Ford, Ian Newell, de 52 de ani a murit pe loc.

 

Video: Daily Mail


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șofer de tir din Suceava, condamnat după un accident mortal cu cinci autoturisme, în Marea Britanie | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*