Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Scandal la un liceu! O elevă a fost ruptă în bătaie de colegele sale

Incidentul incredibil s-a petrecut în faţa Colegiului ‘Alexandru cel Bun’ din Gura Humorului. Pe imaginile surprinse de un elev cu telefonul mobil se poate observa cum o elevă este pusă la pământ de alte adolescente şi este lovită cu piciorul în cap, potrivit Observator.

La un moment dat, un băiat intervine şi o salvează pe tânără din mâinile agresoarelor. După ce este ridicată de jos, fata este trasă de păr de tânăra care continuă să o ameninţe cu bătaie: ‘Te desfigurez!’.

Fata bătută ar fi făcut mai multe comentarii acide pe Facebook, despre accidentul groaznic, iar colega sa a decis că trebuie s-o pedepsească fizic pentru acest lucru.

Părinţii fetei bătute se tem pentru siguranţa fetei şi vor s-o mute la altă şcoală.

Incidentul incredibil s-a petrecut în faţa Colegiului ‘Alexandru cel Bun’ din Gura Humorului. Pe imaginile surprinse de un elev cu telefonul mobil se poate observa cum o elevă este pusă la pământ de alte adolescente şi este lovită cu piciorul în cap.

Atât Poliţia, cât şi conducerea liceului au deschis anchete pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs scandalul şi luarea măsurilor împotriva agresoarelor.

Vezi AICI video!


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Dorel says:

    Elevii sunt lasați de izbeliste in timp ce profesorii trebuie sa faca hartii si statistici.Directorii stau calare pe profesori cu situatii ,,de calitate,, și astfel tinerii sunt de nerecunoscut.Directorii striga la dirigibti ca elevii cu probleme sa fie exmatriculati sa nu mai fie o problema pentru ei,psihologii nu fac nimic pentru elevi și așa totul se duce de răpă.Domnul Lazar trebuie sa fie mai ferm la el acasă!Functiile de director sunt dorite doar pentru salar si măreșie celelalte nu mai contează.Inspectorii să mearga pe teren mai aproape de realitate nu doar prin birouri și sforaraie.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Scandal la un liceu! O elevă a fost ruptă în bătaie de colegele sale | Moldova24

Lăsați un comentariu

*