Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Avea interzis să se apropie de casa soției și a fiicelor sale, dar nu i-a păsat. Bărbatul, reținut de polițiști

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Suceava, a fost reținut, joi seară, de polițiști pentru că nu a respectat măsurile dispuse în ordinul de protecție  și s-a deplasat la domiciliul soției sale, în vârstă de 33 de ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 02.11.2017, în jurul orei 19.45, în timp ce se afla la serviciu, femeia a fost contactată telefonic de una dintre fiicele ei, care i-a relatat faptul că, tatăl său, a venit la domiciliul lor, deși se afla sub incidența ordinului de protecție, prin care era obligat să păstreze față de soția sa și locuința ei, o distanță de minim 100 m.

„În cauză s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 35 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de „nerespectarea hotărârii judecătoreşti”. Suspectul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Avea interzis să se apropie de casa soției și a fiicelor sale, dar nu i-a păsat. Bărbatul, reținut de polițiști | Moldova24

Lăsați un comentariu

*