Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

VIDEO! Ultimele clipe de viață ale celor cinci tineri arși pe DN17. „Că erau prea tineri, că fata nu avea ce căuta cu ei, că sunt niște vitezomani…”

Patru dintre tinerii identificati dupa ce au ars in masina

Ultimele clipe de viaţă ale celor cinci tineri care au murit carbonizaţi în accidentul din judeţul Suceava au fost filmate de unul dintre ei.

Pe imaginile filmate de Emanuel şi apoi trimise unui prieten care le-a publicat pe Facebook se poate observa cum şoferul autoturismului marca Audi A6 circula cu o viteză uluitoare.

Puțin timp după aceea, tinerii au avut parte de tragedie. Prietenii celor cinci tineri se arată revoltați de discuțiile care au apărut după moartea lor. Unii acuză că cei patru băieți erau vitezomani, alții că fata nu ar fi avut ce să caute cu ei.

De ce mai cautati intrebari, raspunsuri? Cu ce va ajuta?? 
Ca erau prea tineri, ca fata nu avea ce cauta cu ei, ca sunt niste vitezomani, ca nu trebuia sarbatorita petrecerea de Halloween.  Au fost niste copii, care in nici-un caz nu aveau de gand sa isi ia zilele. Fata aia era prietena lui Emanuel Darius Paraliuc si a iesit cu prietenul la club, un lucru normal in ziua de azi. Nu a iesit cu toti 4.. Doamne, nu mai fiți atat de proști! Fiecare poate aveti copii acasa, poate acum ii tineti in brate. Poate aveti prieteni care va fac sa zambiti si cu care impartasiti multe lucruri…Familiile indurerate nu mai au nimic altceva decat o durere ingrozitoare, la fel si noi prietenii victimelor, sau chiar mai mult decat prieteni.. Adevărații prieteni, nu cei aparuti dupa tragedie, peste noapte..  vă rog, lasa-ții să se odihneasca in pace!”, este mesajul transmis de Marius Nastiuc.

M-am saturat de stirile voastre eronate, de toate cacaturile pe care le postati! Nu a fost nici-un live si de mine a fost postat video-ul primit de Emanuel Darius Paraliuc in noaptea tragediei la ora 01:05, care este mai jos! Pe care l-am sters ulterior..Unde vedeti 280km/h?? De ce mai cautati intrebari, raspunsuri? Cu ce va ajuta?? Ca erau prea tineri, ca fata nu avea ce cauta cu ei, ca sunt niste vitezomani, ca nu trebuia sarbatorita petrecerea de Halloween. Au fost niste copii, care in nici-un caz nu aveau de gand sa isi ia zilele.Fata aia era prietena lui Emanuel Darius Paraliuc si a iesit cu prietenul la club, un lucru normal in ziua de azi. Nu a iesit cu toti 4.. Doamne, nu mai fiți atat de proști!Fiecare poate aveti copii acasa, poate acum ii tineti in brate. Poate aveti prieteni care va fac sa zambiti si cu care impartasiti multe lucruri…Familiile indurerate nu mai au nimic altceva decat o durere ingrozitoare, la fel si noi prietenii victimelor, sau chiar mai mult decat prieteni..Adevărații prieteni, nu cei aparuti dupa tragedie, peste noapte.. vă rog, lasa-ții să se odihneasca in pace!

Publié par Marius Nastiuc sur jeudi 2 novembre 2017


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Ultimele clipe de viață ale celor cinci tineri arși pe DN17. „Că erau prea tineri, că fata nu avea ce căuta cu ei, că sunt niște vitezomani…” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*