Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

O femeie a încercat să treacă frontiera cu țigări de contrabandă. Subit, i s-a făcut rău când au luat-o la întrebări polițiștii

O femeie a încercat să treacă frontiera cu țigări de contrabandă, iar când polițiștii au luat-o la întrebări i s-a făcut subit rău.

Un echipaj mobil de la Sectorul Poliției de Frontieră Siret a observat, marți, pe raza localității de frontieră Siret, o persoană care avea asupra sa trei bagaje voluminoase în care au putut fi observate țigări.

Polițiștii de frontieră au condus-o pe femeie la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, moment în care aceasta a declarat ca nu se simte bine fiind condusă la Spitalul Orășenesc Siret pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acesteia.

„În urma inventarierii țigărilor descoperite s-a constatat faptul că Maria Z., în vârstă de 61 de ani, avea supra sa cantitatea de 635 pachete cu țigări de proveniență ucraineana, în valoare de 7.600 lei, cantitate ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O femeie a încercat să treacă frontiera cu țigări de contrabandă. Subit, i s-a făcut rău când au luat-o la întrebări polițiștii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*