Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Dureros! Mesaje sfâșietoare transmise de prieteni după moartea tinerilor în accidentul de pe DN17

Patru dintre tinerii identificati dupa ce au ars in masina

Moartea celor cinci tineri în accidentul cumplit urmat de incendiu, de pe DN17, la Ilișești, i-a îndurerat pe toți cei care i-au cunoscut pe cei cinci prieteni, dar nu numai.

Pe paginile de socializare ale acestora curg mesajele de regret. Rudele, prietenii, foștii colegi sunt înmărmuriți de durere.

Iată câteva dintre mesajele transmise:

– Breac Adrian -Mi-ați fost ca niște frați , acum după aceasta tragedie îmi va rămâne ca un gol in inima ! Ați plecat prea repede , mai aveam atâtea de făcut ! Acum mai rămân doar amintirile O sa îmi fie dor de voi ! Condoleanțe familiei îndurerate ! 

Rusu Luciana – Alexandra Dumnezeu sa va ierte! Prea dureros! Condoleante familiilor !

Daiana Emma Mișcov Ciprian Nasaudeanu imi spuneai ca vrei o viata linistita … ? offf
Dumnezeu sa te ierte !!

-Opalca Cosmin- Erai ca un frate pentru mine eram prieteni buni tovarasi Dumnezeu să te odihnească fratee drag Beniamin Marian

-Razvan Pastrav- Câteodată viaţa e nedreaptă…
Câteodată viaţa vrea să ne despartă..
Condoleanţe tuturor familiilor!

-Jitari Ionut- Acum, ca au murit, vorbiti despre ei ca si cum ar fi fost frații voștri de sânge si cei mai buni prieteni. Inainte de accident nu i-ati fi ajutat nici cu un sfat daca aveau nevoie.
Condoleante familiei.

-Anca Anca, pentru Emanuel: Ai fost un suflet bun si mare pe pământ care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta cruntă! Un exemplu pentru noi toti ! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată si mereu cei fii în inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească în pace……

-Lucian Miron- Dumnezeu să vă ierte !
Îmi veți lipsi mereu !
A voastră prietenă pentru totdeauna , Lucia.

– Claudiu Ciuraru- Frumoșii mei vecinii , ați plecat prea repede dintre noi , de ce Dumnezeu ia numai oamenii buni cu sufletul mare ?mereu îmi voi aduce aminte te voi de glumele voastre , de nopțile târzii petrecute cu voi ați fost mereu unul lângă altul mereu ați luptat cu viața asta grea Dumnezeu sa va ierte și sa va fie țărână ușoară frățiilor

-Larisa Podaru- Bai Emi, ce ai făcut?Parca era vorba sa vii zilele astea pe la Câmpulung sa bem și acum aflu asta?! Dumnezeu să te ierte!

Tinerii care au murit arși în urma accidentului de pe DN17 se întorceau de la o petrecere. Vezi cine sunt!

FOTO Cumplit! Cinci persoane au ars într-o mașină, care a luat foc în urma unui accident


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*