Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Municipalitatea din Câmpulung Moldovenesc vrea să investească 4.000.000 de euro în spitalul municipal. Proiectul, depus la ADR Nord Est

Municipalitatea din Câmpulung Moldovenesc vrea să reabiliteze Spitalul municipal din Câmpulung Moldovenesc „în scopul creșterii eficienței energetice”. În acest sens, primarul Mihăiță Negură a depus la ADR Nord Est un proiect, valoarea investiției fiind de aproximativ 4.000.000 de euro.

Lucrările ar presupune înlocuirea în întregime a acoperişului, reabilitarea termică exterioară, înlocuirea tâmplăriei de pcv cu tâmplărie de aluminiu, reabilitarea reţelelor electrice, reabilitarea interioară şi lucrări în ceea ce priveşte respectarea normelor ISU.

„Vine schimbată tâmplăria, acoperișul schimbat complet, cu tot ce înseamnă jgheaburi, burlane, după aceea avem reabilitare interioară, grupuri sanitare pentru cadre medicale, grupuri sanitare pentru pacienți, tot ce înseamnă uși interioare din termopan…De abia am depus proiectul luna aceasta, durează o lună de zile, o lună și jumătate evaluarea, verificarea la ADR a proiectului, apoi vine o comisie de evaluare în teren și poate se aprobă să intrăm spre finanțare”, a declarat edilul.

Deși sunt în jur de 62 de proiecte depuse pe axa energetică, primarul speră ca spitalele să aibă prioritate, mai ales că Spitalul din Câmpulung Moldovenesc are zece comune arondate, peste 50.000 de pacienți pot apela la serviciile medicale din Câmpulung.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Municipalitatea din Câmpulung Moldovenesc vrea să investească 4.000.000 de euro în spitalul municipal. Proiectul, depus la ADR Nord Est | Moldova24

Lăsați un comentariu

*