Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO! Contrabandist prins cu țigări de 36.000 de lei, cu ajutorul câinelui polițist Nac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au observat, joi dimineață, în jurul orei 05.00, cu ajutorul aparaturii de termoviziune, pe raza localității Baineț, în apropierea graniţei cu Ucraina, mai multe persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Imediat, un echipaj al poliției de frontieră, însoțit de câinele de serviciu Nac, a acționat pentru reţinerea persoanelor în cauză, moment în care acestea au încercat să fugă spre teritoriul statului vecin.

Astfel, polițiștii de frontieră au reținut un bărbat, cetățean ucrainean, Illia H., în vârstă de 32 ani.
Au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre evenimentul de frontieră, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare și supraveghere a zonei.

„La scurt timp, autoritățile de frontieră ale statului vecin ne-au informat că au reținut pe teritoriul lor, în apropierea frontierei de stat, o altă persoană de sex masculin, de asemenea implicată în activitatea infracțională. Din primele cercetări efectuate la fața locului, au fost descoperite în apropiere mai multe colete cu țigări care au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 3.000 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 36.000 lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetățeanul ucrainean este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și contrabandă în formă agravantă”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Lucrarea penală a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea soluționării legale, iar la final urmează să fie luate toate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Anonim says:

    Doresc sa pastrez anonimatul pentru ca nu vreau sa fiu ceva de genul batut si Stefan semian sa faca in continuare contrabanda linistit. NU ARE LEGATURA CU CAZUL ASTA ATENTIE S-A LUAT LA HARTA AINJURATURI SI AMENINTARI CU POLITISTII CHIAR INTR-O ZONA CENTRALA !! APOI A FUGIT DRACU STIE CUM .. NU L-A ARESTAT NIMENI.. A FUGIT LA BISTRITA APOI VINE SI FACE POZE CU CITATE DESPRE RUSI. ACEST SPECIMEN ARE UN SPATE DE LA BUCuresti mai nou are si sageti Semian.. A trecut de la stadiul de caraus la afacerist de tigari contrabanda, ,justitia e oarba ????

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*