Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Pachete cu produse alimentare și de igienă pentru 800 de suceveni cu situații precare

Un număr de 800 de suceveni cu situații financiare precare vor primi pachete cu produse alimentare și de igienă, din fondurile de intervenție ale Uniunii Europene.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, în cadrul unei conferințe de presă. Edilul susține că pachetele cu produse alimentare vor fi distribuite de patru ori pe an, iar cele pentru igienă de două ori pe an. Vor primi aceste produse cei care beneficiază de ajutorul social, dar și beneficiarii alocaţiei pentru sprijinirea familiei. În acest sen, Primăria va trebui să depună un proiect, potrivit ghidului solicitantului.

„În momentul în care apare ghidul definit, ne vom adresa pentru a accesa produsele de la Uniunea Europeană, pentru persoanele care au dreptul la acestea”, a declarat Ion Lungu

Pachetul cu produse alimentare va conține un pachet cu 6 kg de făină albă, 4 kg de mălai, 4 kg de orez, 2 kg de paste făinoase, 2 kg de zahăr, 2 pungi de griş, 4 litri de ulei, 3 cutii de conserve din carne, 5 conserve de pate de ficat şi o cutie de compot de fructe, iar cel cu produse de igienă: 3 periuţe de dinţi, 3 paste de dinţi, 5 săpunuri solide, 2 şampoane pentru copii, 2 şampoane pentru adulţi şi 3 pachete de detergent de rufe.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*