Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Prefectul Mirela Adomnicăi a dispus verificarea parapeților și a marcajelor de pe drumurile din județ

Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a dispus, miercuri, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural luarea unor măsuri suplimentare de creştere a gradului de siguranţă în trafic.

Având în vedere numărul mare al accidentelor produse în judeţul Suceava, în primele 9 luni ale anului 2017, s-a decis ca Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava să verifice, până la data de 29 noiembrie 2017, starea tehnică a parapeţilor, a marcajelor orizontale şi verticale de pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava va informa Instituţia Prefectului-judeţul Suceava referitor la punctele critice identificate, în vederea dispunerii de măsuri. Secretariatul Colegiului Prefectural Suceava va comunica prezenta hotărâre persoanelor şi instituţiilor interesate”, se arată într-o informare a Instituției Prefectului.

53 de persoane au murit, iar peste o mie au fost rănite în accidente, de la începutul anului. Vezi drumurile din Suceava unde au loc cele mai grave accidente rutiere!


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Prefectul Mirela Adomnicăi a dispus verificarea parapeților și a marcajelor de pe drumurile din județ | Moldova24

Lăsați un comentariu

*