Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Licitația pentru salubrizarea menajeră a Sucevei, blocată de o decizie a Consiliului de Soluționare a Contestațiilor

Licitația pentru desemnarea unui nou operator de salubrizare menajeră a Sucevei, care urma să aibă loc pe 1 noiembrie, a fost blocată de o decizie a Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor.
Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, contestația care a blocat licitația chiar înainte de a avea loc a fost depusă de RER Ecologic Service Buzău.

„Așteptăm să primim oficial această decizie, noi avem termen cinci zile la dispoziție să facem, să răspundem la observațiile care sunt acolo și vom face acest lucru. În măsura în care ni se va impune sau se va anula licitația vom ataca noi în instanță la Curtea de Apel pentru că nu avem altă soluție, vă dați seama, să o luăm iar de la capăt, iar ne mai luptăm o jumătate de an prin consiliul local, pe la ANRMAP vreo jumătate de an și când ajungem acolo cineva o contestă și o iei iar de la început. Sigur că aceste firme de salubritate, ca și majoritatea agenților care lucrează sau joacă în liga mare au cabinete de avocatură, ca să nu spun altfel. Avocatul celor de la Rer Ecologic este doamna Cristina Trăilă, care nu este nimeni alta decât șefa fostă la ANRMAP, care cunoaște toate virgulele pe acolo și sigur că a găsit niște virgule și în documentația noastră”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Ion  Lungu.

Este vorba despre un contract de 83.829.600 lei, pe o perioadă de 12 ani, și presupune și 200 de  platforme îngropate și semi-îngropate, 30 de puncte de deșeuri reciclabile, 1.000 de coșuri stradale, dar și construirea a două locuri de joacă anual.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*