Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO! Accident! Două persoane rănite după impactul dintre două mașini

Un accident rutier a avut loc pe raza localității Mitocu Dragomirnei. Două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului două persoane au fost rănite.

„A intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM+B2). Două persoane au fost monitorizate din punct de vedere medical, una dintre ele fiind transportată la UPU (Unitatea de Primire Urgențe) Suceava. Cea de-a doua persoană a refuzat transportul la o unitate spitalicească”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

În timp ce conducea autoturismul pe DJ 208D, din comuna Mitocu Dragomirnei, ajungând la intersecţia cu DJ 208U, un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Stop” şi a pătruns în intersecţie, moment în care a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 65 de ani, din aceeași localitate.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 65 de ani care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident! Două persoane rănite după impactul dintre două mașini | Moldova24

Lăsați un comentariu

*