Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Peste 350 de pasageri nevoiți să aștepte ore întregi pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din cauza întârzierii a două zboruri

Peste 350 de pasageri sunt nevoiți, marți, să aștepte ore întregi pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava după ce două curse aeriene au întârzieri.

Este vorba despre pasagerii cursei Wizz Air care trebuia să plece spre Roma la 11.15 și cei care urmau să plece la Bologna la 12.15.

Aceștia vor putea pleca abia în jurul orei 17.00. Și asta deoarece avioanele Wizz air care vin pe Aeroportul de la Salcea sunt cu cap de linie la Craiova, iar din cauza condițiilor meteorologice nu au putut ateriza aseară. Abia marți la ora 11.00 au putut ateriza și au lăsat pasagerii, dar a fost decalat programul astfel.

Nu au întârziat însă nemulțumirile.

„De două ore stăm  și nu ne lasă cei de la poliția de frontieră să mai ieșim pentru că ne-am făcut ceck in-ul. Nu avem apă, mâncare, am fi vrut să mergem doar să ne luăm ceva de mâncare pentru că mai trebuie să stăm încă patru ore. Suntem sechestrați pe aeroport, nu putem ieși, le explici ca la limbă de lemn. Am fost în străinătate, peste tot, dar așa ceva nu am mai întâlnit. Suntem foarte mulți, e plin aici. Trebuia să fie zbor la 12.45 și avem la 16.45 de acum. Este o problemă a companiei”, ne-a spus unul dintre pasageri.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*