Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Măsuri după atacul din Gara Burdujeni! Poliția cumpără maieuri antiînjunghiere

Polițiștii suceveni iau măsuri după tragedia care a avut loc în vara acestui an în Gara Burdujeni, atunci când un agent a fost ucis cu un cuţit.

Inspectoratul Județean de Poliție Suceava a anunțat achizitionarea, prin licitație publică, a 125 de bucăți de maiouri antiglont si antiinjunghiere.

Valoarea estimată a investiţiei este de 125.000 de lei.

Ofertantul castigator va prezenta o mostra, in format complet, pentru verificarea specificatiilor solicitate, ce se va restitui ulterior evaluarii. Produsele vor fi insotite de certificate de conformitate si garantie, buletine de incercari etc. conform solicitarilor din caietul de sarcini”, se arată în anunţul Poliţiei din Suceava.

Maieurile vor avea dimensiuni diferite, iar firmele producătoare sau distribuitoare trebuie să depună oferta până pe 25 octombrie.

Un polițist de la Transporturi Feroviare, în vârstă de 36 de ani, a fost înjunghiat mortal, în iulie 2017, pe peronul Gării Burdujeni de un individ de 23 de ani, din cătunul Mironu, comuna Valea Moldovei.

Polițistul Sorin Vezeteu a fost înjunghiat de Ioan Beșa în zona gâtului, de mai multe ori. Chiar dacă polițistul a căzut la pământ, individul a continuat să îl lovească cu cuțitul.

Criminalul s-a spânzurat în Penitenciarul Botoșani.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Măsuri după atacul din Gara Burdujeni! Poliția cumpără maieuri antiînjunghiere | Moldova24

Lăsați un comentariu

*