Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un minor a ieșit cu un ATV la plimbare, fără știrea părinților. A ajuns să fie cercetat pentru trei infracțiuni

Un minor a ieșit cu un ATV la plimbare fără știrea părinților și a ajuns să fie cercetat pentru trei infracțiuni. Duminică seară, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, a oprit pentru control pe DC Măneuți din comuna Frătăuții Vechi, ATV-ul neînregistrat, condus de un minor de 16 ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 22.10.2017, în jurul orelor 19.00, minorul a luat ATV-ul din curte, fără știrea părinților și l-a condus pe drumurile publice de pe raza comunei Frătăuții Vechi, fiind depistat de polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „furt în scop de folosință” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un minor a ieșit cu un ATV la plimbare, fără știrea părinților. A ajuns să fie cercetat pentru trei infracțiuni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*