Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

FOTO! Accident grav! Un Tir a izbit frontal un autoturism

Un accident rutier grav s-a produs, luni dimineaţă, în jurul orei 9:00, în localitatea Dealu Floreni, la 12 km de municipiul Vatra Dornei.

Un autotren a intrat în coliziune frontală cu un autoturism. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat, iar la faţa locului s-a deplasat modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, cu o autospecială pentru descarcerare şi cu o ambulanţă SMURD.

„Rănitul, în vârstă de 34 de ani, conştient, dar cu mai multe traumatisme, a fost extras de către salvatori şi stabilizat hemodinamic de către paramedicii SMURD. Ulterior, acesta a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului municipal Vatra Dornei, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Circulaţia a fost blocată pe timpul intervenţiei salvatorilor, dar şi ulterior, pentru efectuarea măsurătorilor de către poliţişti”, arată ISU Suceava.

Un șofer de 34 de ani, din comuna Hemeiuș, Vasile Bârgoi, conducea autoturismul Renault dinspre Bistrița spre Vatra Dornei, iar într-o curbă la dreapta a intrat pe contrasens și a intrat în impact frontal cu autotrenul condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani din Botoșani, Ștefan Cosmin, din comuna Albești, satul Buimăceni.

Șoferul autouturismului Renault a fost rănit și dus la spital. Niciunul dintre conducători nu era băut. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Un botoșănean a făcut praf un Renault, cu autotrenul. Șoferul mașinii a fost rănit | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*