Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Consilierii locali vor aproba studiul de fezabilitate pentru branșarea la rețeaua de termoficare a blocurilor ANL de la Metro

locuinte anl SuceavaConsilierii locali suceveni vor aproba, în ședința de consiliu local de pe 25 octombrie, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico economici privind branșamentul la rețeaua de termoficare la blocurile ANL Metro C1, C2, D1, D2.

În această zonă, s-au construit în primă fază, prin ANL, un număr de 80 de apartamente, și în momentul actual se află în derulare faza a doua de construire a altor 80 de apartamente.

Potrivit inițiatorului proiectului, primarul Ion Lungu, „una din  utilitățile necesare funcționării acestor locuințe este asigurarea alimentării cu energie termică și apă caldă menajeră. Astfel, se va realiza o rețea de termoficare compusă din instalație de încălzire tur/ retur, rețea apă caldă menajeră și conducta recirculare apă caldă menajeră. Noua rețea se va branșa în punctul termic existent, aflat în gestiunea distribuitorului de energie termică din zonă”.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Consilierii locali vor aproba studiul de fezabilitate pentru branșarea la rețeaua de termoficare a blocurilor ANL de la Metro | Moldova24

Lăsați un comentariu

*