Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Gigi pune piciorul în prag: Golofca era cam vagabond. Nu mai are voie nici la restaurant. I-am spus: mănânci mezeluri acasă

gigi becaliUltimele scandaluri provocate de Denis Alibec şi suceveanul Cătălin Golofca, l-au determinat pe Gigi Becali să treacă la sancţiuni fără precedent la FCSB. Astfel, după ce a anunţat că cei doi jucători care au şi fost excluşi din lot pentru abaterile avute au fost sancţionaţi cu 25% din contract, Alibec ajungând să scoată din buzunar chiar 75 mii de euro, Gigi Becali a spus că nu va mai tolera deloc acte de indiscilină la formaţia sa.

Gigi Becali a spus că ultimele incidente în care a fost implicaţi Denis Alibec şi Cătălin Golofca l-au determinat să ia măsuri împotriva jucătorilor care fumează şi a promis amenzi usturătoare pentru cei ce încalcă regula stabilită.

like facebookAstfel, orice jucători, indiferent de numele său care va fi prins că fumează ar urma să primească o sancţiune de 5.000 de euro.

„Poate că e bine ce s-a întâmplat cu Alibec. Din cauza lui n-am mai lăsat alţi trei sau patru să fumeze pe la colţ. Fumau pe la colţ şi noi ne făceam că nu vedem. De acum orice fum de ţigară costă 5.000 de euro. Am luat nişte măsuri”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Denis Alibec a fost exclus din lotul celor de la FCSB pentru meciul din deplasare cu Hapoel Beer Sheva, din cauza unor probleme de comportament pe care le-a avut în meciul cu FC Voluntari în timp ce Cătălin Golofca a fost transformat în specator de lux la ultimele meciuri după ultimele sale escapade nocturne.

„Golofca era cam vagabond, a venit prin Bucureşti şi a ieşit prin cluburi, credea că toate curvele din Bucureşti sunt ale lui. Nu mai are voie nici la restaurant. I-am spus: mănânci mezeluri acasă. Cu Steaua nu ne jucăm. De aia nu mai putea el să alerge. Când a ajuns el în Bucureşti şi a văzut bani, femei… A înnebunit”, l-a desfiinţat Gigi Becali pe fotbalistul venit de la Botoşani.

Sursa: Cancan.ro


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. ROB says:

    NISTE NATARAI CU 3 CLASE CA TRENUL, DAR MI-E MIE JENA DE PARINTII LOR CARE CITESC CE SCRIE PRIN ZIARE , SI SIMT CE LE-AU DAT O EDUCATIE DEGEABA

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*